🎉 Ontvang elke dag gratis verzending door je te abonneren op onze nieuwsbrief

-artiest verandert een boom in een magische gratis bibliotheek die een hit op sociale media wordt

Er zijn wereldwijd meer dan 75.000 geregistreerde Little Free Library-boxen, en deze gastvrije huizen voor gratis beschikbare boeken wekken altijd een gevoel van ontzag op bij de toeschouwer. Maar deze mooie kleine gratis bibliotheek buiten het huis van Sharalee Armitage Howard in Coeur d’Alene, Idaho, komt rechtstreeks uit een prentenboek.

Howard vertelde de lokale tv-zender KREM dat ze de oude boom moest omhakken omdat de kern aan het rotten was en de vallende takken een gevaar vormden voor auto’s en voorbijgangers. In plaats van de boom te verwijderen, heeft ze hem gerecycled en er iets moois van gemaakt waar de hele gemeenschap van kan genieten. Trappen, binnen- en buitenverlichting en benoemde houten lichamen op de tandrail boven de glazen schuifdeur maken allemaal deel uit van het ontwerp.

Howard plaatste een momentopname van het project op haar Facebook-pagina terwijl het nog in de maak was, en het ging snel viraal en verzamelde meer dan 75.000 aandelen in minder dan twee weken.

Omdat het lijkt alsof het in Narnia is gemaakt, werd ook de foto van haar staande ernaast in het sneeuwhuis geprezen.

Howard is officieel geregistreerd als een van de oprichters van de Little Free Library, wat betekent dat hun bibliotheek binnenkort op hun wereldkaart moet verschijnen! Mis ook deze humoristische virale tweet niet die mensen waarschuwt voor de “natte bandieten” die los in je buurt zijn voor meer leuke verhalen deze feestdagen!

DEEL DIT :
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
BLOG

gerelateerde artikelen