🎉 Ontvang elke dag gratis verzending door je te abonneren op onze nieuwsbrief

Bibliotheek De online bibliotheek heeft meer dan een miljoen foto’s van verzameld materiaal gedigitaliseerd. De Yale University Library is verheugd de lancering aan te kondigen van een nieuw platform voor digitale collecties met verbeterde weergavemogelijkheden. Alle gedigitaliseerde afbeeldingen uit de online bibliotheek zijn verplaatst naar de nieuwe interface. Andere digitale collecties van Yale Library zullen in de loop van de tijd naar dit platform worden gemigreerd om een ​​meer consistente gebruikerservaring te bieden voor verschillende collecties en repositories. Blader door gedigitaliseerde foto’s uit de online bibliotheekcollecties met behulp van het onderstaande zoekvak. (Begin hier met zoeken naar andere digitale collecties van de Yale Library.) Bekijk deze introductievideo voor meer informatie:

De meeste van onze digitale collecties zijn open voor het grote publiek (sommige materialen moeten beperkt blijven tot het Yale-netwerk). Materiaal kan worden beschermd door auteursrechten, publiciteits- of privacyrechten in de Verenigde Staten of elders. Zie Toestemmingen en copyright voor meer informatie over het hergebruiken van afbeeldingen.

Hoewel de digitale bronnen van de online bibliotheek uitgebreid zijn – en er regelmatig nieuw materiaal wordt geüpload – vormen ze slechts een klein deel van de totale collectie ter plaatse. Lees hier meer over het vinden van de hele groep. Met Orbis kunt u zoeken naar elk gecatalogiseerd boek, pamflet, tijdschrift, pamflet, gepubliceerd materiaal, individueel manuscriptvolume en kleine archiefcollectie. Voor grote archiefcollecties biedt Orbis ook opnames op collectieniveau. Omdat grote archiefcollecties echter ingewikkeld zijn, moedigen we onderzoekers die geïnteresseerd zijn in deze archieven aan om ook de archieven van Yale te doorzoeken.

Houd er rekening mee dat audiovisuele inhoud die eerder in deze digitale bibliotheek was opgeslagen, is verplaatst naar een nieuwe speciale website. Daar kun je zoeken naar digitale en gedigitaliseerde geluids- en video-opnames. Merk op dat niet alle inhoud in de audiovisuele collecties is gedigitaliseerd. Lees hier meer over het bestellen van replica’s. Begin met een eenvoudige zoekopdracht op trefwoord in het onderstaande vak. Genieten van!

DEEL DIT :
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
BLOG

gerelateerde artikelen