🎉 Ontvang elke dag gratis verzending door je te abonneren op onze nieuwsbrief

Kleuters krijgen een gratis rugzak met boeken van de Jax Kids Book Club in de bibliotheek.

PRESCHOOLKINDEREN ONTVANGEN GRATIS BOEKEN VAN DE JAX KIDS BOOK CLUB IN DE BIBLIOTHEEK.

Pre-K klaslokalen ontvingen meer dan 8.000 rugzakken.

14 juni 2021, JACKSONVILLE, FLORIDA – Het is van cruciaal belang om de leesvaardigheid van kinderen vanaf jonge leeftijd te ontwikkelen om voor hen en hun gemeenschap te floreren. De Jax Kids’ Book Club (voorheen bekend als Mayor Peyton’s Book Club) biedt aspirant-kleuters een selectie boeken om te beginnen met het bouwen van hun bibliotheken. Dit programma is vooral gunstig voor kinderen in huishoudens met een laag inkomen die geen toegang hebben tot leesmateriaal dat bij hun leeftijd past.

De Kids Hope Alliance droeg het programma in 2021 over aan de Jacksonville Public Library. Voortzetting van haar trotse traditie van het distribueren van boeken naar VPK-klaslokalen in het hele land, leverde de bibliotheek bijna 8.000 rugzakken met boeken, een bladwijzer, een interactief speelgoed en een bibliotheekkaarttoepassing om hen de tools te geven die ze nodig hebben om een ​​​​Ontwikkel een levenslange liefde voor lezen, schrijven en lezen dankzij de steun van de Jacksonville Public Library Foundation en verschillende andere genereuze gemeenschapspartners (hieronder vermeld).

Gezinnen in Duval County met opkomende kleuters die niet zijn ingeschreven in een VPK-school, kunnen nog eens 2.000 tassen ontvangen. Deze zijn verkrijgbaar bij alle bibliotheeklocaties zolang de voorraad strekt.

Kathy McIlvaine, voorzitter van de Board of Trustees van de Jacksonville Public Library Foundation, merkte op: “Het doet me goed te weten dat de bibliotheek jongeren kan helpen bij het bouwen van hun bibliotheken.” binnenkort uw lokale bibliotheken!”

JM Family Enterprises/SE Toyota Distributors, Early Learning Coalition of Duval, Walmart, PNC Bank, Nemours, Coker Law, Florida Blue, Vystar Credit Union, Waste Management, Pajcic & Pajcic en Fadi Chakour, MD, JD hebben allemaal bijgedragen aan het programma.

Neem contact op met de Jacksonville Public Library Foundation op (904) 255-6192 of de bibliotheek op (904) 255-BOOK als u wilt bijdragen aan het Jax Kids Book Club-programma (2665).

DEEL DIT :
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
BLOG

gerelateerde artikelen